Teekweg Tekenlepel (Oranje)

Teekweg Tekenlepel (Oranje)

Teekweg Tekenlepel (Oranje)

€ 5,25

TEEKWEG Tekenlepel

De makkelijkste manier om teken te verwijderen.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
TW02

TEEKWEG Tekenlepel

De makkelijkste manier om teken te verwijderen.

In Amerika wordt de tekenlepel al ruim 20 jaar met succes gebruikt voor het verwijderen van teken. Nu is deze ook in Nederland verkrijgbaar.

Het tekenseizoen start zodra de temperaturen boven de 10 graden komen te liggen. De teken worden dan weer actief en zullen jouw en je huisdier tot last zijn. Deze pestkoppen zijn niet alleen vervelend, maar ze kunnen ook ziektes overbrengen. Het is belangrijk om teken zo snel mogelijk, maar ook zo veilig mogelijk te verwijderen. Maar hoe verwijder je nou zo'n teek? Met de tekenlepel is dat probleem verleden tijd.

Door de handige vorm schep je de teek zo van de huid van je dier of van je zelf. Of het nu gaat om een teek op een hond, kat of schaap; met de tekenlepel is het verwijderen van de teek geen probleem meer.

Meer informatie
EAN 8717591010005
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Toepassing

Voordat je de teek kunt verwijderen, moet je ervoor zorgen dat je de haren rondom de teek goed opzij schuift. Plaats daarna de tekenlepel met de opening dicht bij de teek. Schuif de lepel richting te teek zodat deze voorzichtig in het smalle deel van de inkeping terecht komt. Door een gelijkmatige voorwaartse schuifbeweging te maken verwijder je de teek. Kracht zetten, draaien, trekken of wrikken is niet nodig. Aan het knappende geluidje kan je horen dat de teek helemaal verwijderd is. Na het verwijderen ligt de teek in de kom van de lepel zodat je deze veilig kan wegdoen of kan bewaren om te laten beoordelen door een dierenarts.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Teekweg Tekenlepel (Oranje)