Nagelknipper voor honden (large)

Nagelknipper voor honden (large)

Nagelschaar voor honden en katten

Nagelknipper voor honden en katten (small)

Kattenbakschepje (rood)

Kattenbakschepje (rood)

Nagelknipper voor honden (large)

€ 11,49

Het knippen van de nagels van honden wordt een stuk makkelijker met de nagelknippers van Petface. De nagelknipper is verkrijgbaar in verschillende maten van small voor katten en kleine honden, tot large voor grote honden.

Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
HH62026

Nagelknipper voor honden

Lange nagels kunnen in het voetbed groeien. Dit gebeurd vooral met de nagel van het vijfde teentje (de wolfsklauw). Dit is de nagel hoger aan de binnenkant van de poot.
Deze nagel raakt de grond niet en slijt daardoor niet. De nagel lengte mag niet korter zijn dan 2 mm vanaf het leven. Wanneer je in het leven knipt gaat de nagel bloeden en het zal je dier pijn doen. 

Lichtgekleurde nagels zijn makkelijker te knippen dan donkere nagels. Bij lichtere nagels zijn de bloedvaten beter te zien en is daardoor beter vast te stellen waar geknipt moet worden. Het leven is te herkennen aan het roze gebied in de nagel wat tapstoe loopt richting de punt van de nagel.

Bij donkere nagels is het moeilijker om de juiste plaats van knippen te bepalen en is het verstandig om een expert om hulp te vragen.

Meer informatie
Material Rubber, Kunststof, Metaal
Levertijd ca. 1 - 3 werkdagen
Substantie Poeder
Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Nagelknipper voor honden (large)