Bamboe Vlooienkam

Bamboe Vlooienkam

Teekweg Tekenlepel

Teekweg Tekenlepel

Oplaasbaar zwembad voor honden

Oplaasbaar zwembad voor honden

Bamboe Vlooienkam

Bamboe Vlooienkam

Een dier- en milieuvriendelijke kam. De kam is gemaakt van bamboe en heeft een ergonomische vorm en daardoor erg prettig in gebruik.

€ 9,99
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
BGFLEAOS

Bamboe is 's werelds snelst groeiende plant, waardoor de aanwas van nieuwe bamboe voor voldoende grondstof kan zorgen. Het is een natuurlijk materiaal, biologisch afbreekbaar en het oogsten heeft weinig impact op het milieu.

Het wordt al gebruikt voor de bouw van huizen, bruggen, hekken, meubels en vloeren. Bamboe is ontzettend sterk en duurzaam. De zorgvuldig handgemaakte Bamboo Groom borstels zijn gemaakt om levenslang mee te gaan.

Naast de bamboe is gebruik gemaakt van versterkende materialen aan de binnenkant van de borstels. Hierdoor wordt voorkomen dat de pinnen in de borstelkop verdwijnen. Dit is namelijk een veelvoorkomend probleem bij de meeste borstels.

Bamboe Vlooienkam

Of je nu een ervaren trimmer bent of een toegewijde huisdierbezitter: je zult de kwaliteit en vakmanschap van de Bamboo Groom borstels en kammen waarderen. Deze kam is met de hand gemaakt van één van 's werelds meest duurzame grondstoffen... bamboe!

De kam is licht en duurzaam. Door de ergonomische grip met ondersteuning voor de duim is de kam prettig te hanteren.

Bijzonderheden:
- Geschikt voor allerlei soorten vacht: kort, lange, krullend of recht
- Vind en verwijder vlooien, eitjes of larven
- Spreidt de haren, zodat een goede controle van de huid mogelijk is
- Te gebruiken na een behandeling tegen vlooien, zoals wassen, sprayen of poederen

Meer informatie
EAN 047181161342
Material RVS, Bamboe
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Toepassing

Tips voor gebruik:

Zorg ervoor dat je huisdier rustig en ontspannen is, voor je aan de verzorging van de vacht begint. Laat het dier kennismaken met de kam en/of borstel, door her dier er aan te laten ruiken en door het te laten zien. Klitten en knopen kunnen de vlooienkam beschadigen, dus zorg ervoor dat de vacht vrij is van klitten en vuil door deze eerst met de juiste kam of borstel te verzorgen.

Maar eerst een kom met warm zeepwater klaar. Je kunt vlooien en eitjes ontdekken wanneer je de kam hierin doopt. Begin met kammen bij de kop en de oren en schuif langzaam op naar de staart. Let extra goed op bij de nek/kraag en de aanzet van de staart. OP deze plekken leven de vlooien het liefst.

Afhankelijk van de ernst van de vlooienbesmetting, is het aan te bevelen om deze behandeling dagelijks en zorgvuldig toe te passen.

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:Bamboe Vlooienkam

Bekijk meer producten van dit merk

 1. Combo Borstel
  Combo Borstel
  Vanaf € 8,99
 2. Pin Borstel
  Pin Borstel
  Vanaf € 8,99
 3. Bamboe Slicker Borstel Small
  Bamboe Slicker borstel
  Vanaf € 9,99
 4. Bamboe Zachte Slicker borstel
  Bamboe Zachte Slicker borstel
  Vanaf € 10,99
 5. Anti-Klit Hark
  Anti-Klit Hark
  Vanaf € 14,99
 6. Zachte Borstel
  Zachte Borstel
  Vanaf € 8,99