AniForte Bio Morosan x gr

AniForte® Bio Morosan (6 x 100gr)

AniForte® Biergist tabletten voor paarden en honden

AniForte® Biergist tabletten voor paarden en honden

AniForte® Bio Morosan (6 x 100gr)

€ 21,75
Voedingssupplement voor: Honden
Beschikbaarheid: Op voorraad
SKU
HTF1242-6
Voedingssupplement voor: Honden

AniForte® Bio Morosan is een innovatief voedingssupplement voor honden, waarbij Moro's wortelsoep met een effectief prebioticum samenkomt. Deze combinatie kan als milde ondersteuning worden gegeven bij tijdelijke verteringsproblemen. Dit natuurproduct wordt gemaakt van biologische wortelen en aardpeerextract (topinamboer).

• Ondersteunt de natuurlijke darmgezondheid van je hond
• Prebiotica hebben een positieve invloed op de totale gezondheidstoestand
• Geselecteerde grondstoffen uit biologische teelt.

AniForte® Bio Morosan is speciaal ontwikkeld voor een gevoelig darmkanaal bij honden. Dit natuurlijke dieeëtsupplement, gemaakt van wortels, aardpeer, water en zout levert waardevolle voedingsstoffen om de darmgezondheid van uw trouwe viervoeter te ondersteunen. Het natuurlijke product kan helpen bij tijdelijke symptomen van diarree en het daarmee samenhangende verlies van voedingsstoffen.

Topinamboer en gekookte wortelen zijn bijzonder rijk aan inuline, oligosacchariden en oligogalacturoniden. Inuline is een in water oplosbare vezel, die inwerkt op de bacteriële flora in het spijsverteringskanaal en die de groei van nuttige bifidobacteriën bevordert. Ze zijn essentieel voor een gezonde darmflora. Oligosacchariden zijn waardevolle meervoudige suikers die een gezonde darmfunctie ondersteunen en kunnen helpen het normale immuunsysteem in stand te houden. De oligogalacturoniden in de wortel kunnen ongewenste deeltjes in de darm binden. Deze worden vervolgens via de normale weg uitgescheiden.

AniForte® Bio Morosan is een hoogwaardig supplement met grondstoffen uit de biologische teelt. Zonder natuurlijke toevoegingen van welke aard dan ook, geven de natuurlijke ingrediënten uw lieveling waardevolle voedingsstoffen voor een gezonde spijsvertering en een verbeterd welzijn. Het smakelijke dieeëtsupplement wordt bij honden zeer goed geaccepteerd.

Onze AniForte® producten zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met dierenartsen, voedingsdeskundigen en dierenartsen om de gezonde ontwikkeling van uw dier te ondersteunen.

Meer informatie
Levertijd 1 tot 2 werkdagen
Ingrediënten

Gepureerde wortelen* (48 %), water, aardpeerpuree*, zout
(* van biologische teelt)

Originele Naam AniForte® Bio Morosan
Analytische bestanddelen

Ruw eiwit (<0,5 %), ruw vet (<1,0 %), ruwe as (0,7 %), ruwe celstof (0,4 %), vocht (92,8 %) 

Bevat van nature:
Natrium (0,15 %), kalium (0,14 %)

Schrijf uw eigen review
U plaatst een review over:AniForte® Bio Morosan (6 x 100gr)